Skræddersyede skjorter

Perfekt pasform efter dine mål

Vi har et stort udvalg af skræddersyede skjorter. Vi har mere end 2000 forskellige metervare på lager, som alle kan blive til din nye ynglingsskjorte. Vi har dem mønstrede, hvid, lysblå, ensfarvede, stribede, grøn, sort, orange, rød, prikkede, ternede og meget mere.  

Skulle du ikke finde det du leder efter her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, så sender vi dig billeder retur med dine ønsker. Du er også velkommen til at komme ind forbi vores butik i indre København, hvor du kan se alle vores metervare.

Bomuld i verdensklasse

Vi bruger noget af bedste, fineste og langfibrede bomuld til vores skjorter. Vores bomuld bliver høstet i Egypten og amerikanske sydstater.  Til at komplimentere et perfekt fit, skal der også bruges perfekt bomuld hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og holdbarhed.  

Læs mere om vores kvalitet her

eko_bomull_head
1978343_960441277321763_1499092750171235509_o

Nem at stryge

Vores bomuld er blandt den bedste i verden. Dette gør sig også gældende for vores eksklusive vævninger , efterbehandlinger og konstruktionen.

Det er komplekst at skabe en fortræffelig skjorte, vi har mestret det over 15 år. 

De små detaljer

Det er detaljerne der gør en skjorte helt unik. Vi har mere end 40 forskellige detaljer som du kan vælge frit imellem.

Hvilket stof vil du have på indersiden af kraven og mancheten? Hvilken farve skal dine knapper være? Skal det være franske manchetter eller originale? 
Det er helt op til dig og alt er inkluderet til én fast lav pris på 695,-  

10911321_960441290655095_9196194848832782373_o

Vi har mere end 1500 materialer til skjorter

Skal det være strygefrit, gingham check, kontrast krave eller med prikker? Vi har det hele

695,-

Én pris. Nemt. Enkelt

Fit garanti

Hvis dit skræddersyede tøj, mod forventning, ikke skulle sidde perfekt garanterer vi at det kommer til det. Vi betaler selvfølgelig for det hele - det er vores garanti for at vi tror på vores håndværk.

Vores værdier

Kvalitet

Vi har mere end 2000 forskellige metervare der alle er kvalitetstestede, Oeko-Tex certificerede og nøje udvalgt. Vi har vores egen produktion med mere 15 års erfaring, dette giver os muligheden for at levere den bedste kvalitet til de bedste priser
Læs mere om vores stof her

Service

Hos Black Dot har vi altid kunden i fokus. Vi sørger for at du får kyndig ekspertise og rådgivning så vi sammen finder det helt rigtige stof samt detaljer
Se vores anmeldelser her

Pasform

Pasformen betyder alt og når man køber standard størrelser, går man næsten altid på kompromis et sted. Vi har hos Black Dot "Perfect Fit" garanti. Vi står 100% inden for vores håndværk, hvilket betyder at vi ikke er tilfredse før du er!

Ansvar

For os er det vigtigt at tage ansvar. Det betyder at vi tager ansvar for vores kunder, medarbejdere, produktion og verden vi lever i. Vi forsøger på at skabe en transparent og ansvarsfuld organisation.

Book din opmåling til en skjorte her

  • Tidsbestilling:

  • Your Info