NYHEDER

Textbox Section

JAKKESÆT

Textbox Section

SKJORTER

Textbox Section

Sådan kommer du i gang

Først skridt mod lækkert skræddersyet tøj starter i vores Showroom på Store Kongensgade 62, hvor vi tager dine mål og finder det snit du ønsker. Herefter vælger vi sammen det materiale, som passer perfekt til dig. Vi har i skrivende stund mere end 4000 tekstiler at vælge imellem, så vi er sikre på, at vi også har dit nye ynglings materiale.
Når fit og materiale er valgt, designer vi tøjet, så det kommer til at passe din smag. I processen hjælper vi med råd om mode og snit, så tøjet kommer til at fremstå moderne og brugbart.
Til sidst sender vi tøjet i produktion via. vores elektroniske produktionssystem og du modtager efter 4 uger besked om at tøjet er klar til afprøvning. Skulle der mod forventning være justeringer, klares dette lokalt, typisk inden for 3-5 hverdage og selvfølgelig på vores regning.
Således sikres du, at få dit næste stykke tøj med "The Perfect Fit".

Skræddersyet tøj

Alt tøj fra Black Dot bliver syet helt fra bunden. Det vil sige, vi starter med at udskære tekstilet og div. dele for derefter at sy det sammen på baggrund af dine mål. Vi anvender kun anerkendte producenter af tekstiler og tilbehørsdele til skulderpuder, for, knapper osv. Således sikre vi at dit tøj holder længere og ser flot ud i flere år.
Kvalitet i skræddersyet tøj, kommer ikke alene fra det anvendte tekstil, men er en kombination af solidt håndværk, gode tekstiler og kvalitets dele. Alt dette har vi i Black Dot sørget for igennem vores udvalgsprocedure af leverandører og mange års erfaring med tøjproduktion.
Vi garanterer at dit tøj kommer til at sidde helt perfekt og du bliver 100% tilfreds med dit personlige tøj.
Vi høre ofte fra vores kunder, at efter de har prøvet skræddersyet tøj fra Black Dot Copenhagen, at de ikke vil tilbage til stangtøj, hertil er skræddersyet tøj langt mere komfortabelt og lækkert at gå i.

Se vores handelsbetingelser her.