fbpx

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Blackdot Copenhagen IVS (herefter ”Blackdot” eller ”vi”), såfremt ikke andet er aftalt skriftligt mellem dig som køber og Blackdot.

Forbehold
Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede varer. Vær endvidere på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100 % korrekt på billeder. For særlige varer gælder det, at de grundet håndarbejde og andre eksklusive fremstillingsmetoder kan variere i udtryk og patineringsgrad ved brug.

Betaling af varer
Du har hos Blackdot mulighed for at betale med betalingskort eller ved bankoverførsel til følgende konto: Nordea, reg:2102, konto:6280444160. Husk at angive til ordrenummer på overførslen.

Vi trækker det fulde beløb ved ordrens påbegyndelse. Vi anser ordren for påbegyndt når ordren sendes elektronisk til vores fabrik.

Levering
Leveringstiden er i de fleste tilfælde indenfor indenfor 4 uger
Fragt betales separat ved bestilling såfremt ikke andet er aftalt skriftligt.
Blackdot sørger for levering af dine varer med Post Danmark eller anden fragt service. 

Fortrydelsesret
Blackdot yder ikke fortrydelsesret ved køb af skræddersyede jakkesæt, skjorter og øvrige specialfremstillede eller tilpassede varer.

Reklamationsret
Blackdot yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Blackdot inden rimelig tid. Varen kan efterfølgende efter aftale med Blackdot returneres til reparation eller ombytning.

Fit-garanti. 
Blackdot tilbyder fit-garanti i 4 uger fra modtagelse af varen. Der skal forventes 1-2 leveringstid hvis varen skal justeres lokalt. Blackdot kan ikke tage ansvaret for korrektheden af en måltagning foretaget af kunden selv, og der kan derfor forekomme en ekstra opkrævning ved justering af varer, som kunden selv har taget mål til.

Personoplysninger
De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges til ordrebehandling, og fremtidig kontakt mellem kunden og Blackdot. Disse oplysninger behandles fortroligt af Blackdot, og udleveres ikke til andre. Alle måleprofiler er Blackdots arbejdsprodukt og ejendom, og kan ikke udleveres til kunden eller andre.

Alle måleprofiler er Balckdot’s ejendom og kan ikke udleveres til andet brug.