fbpx

Skræddersyede MtM jakkesæt

Et skræddersyet jakkesæt lavet efter dine mål og præferencer. Vores skræddersyede jakkesæt er kendetegnet ved perfekt pasform og kvalitetshåndværk. Du kan selv vælge detaljer som revers, knapper, foer, syninger lommer mm. Vi skræddersyer jakkesættet efter dine individuelle mål i de bedste metervarer. Her er et lille udvalg af vores mange metervare.
Priser fra 4.995,- 

Uld i verdensklasse

Vi bruger kun de bedste råvare til at lave vores skræddersyede jakkesæt. Vores uld er primært fra australske får, hvis uld kvalitet er blandt de bedste og mest anderkendte i verden. Til et perfekt skræddersyet jakkesæt, skal der også bruges den bedste kvalitet uld hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet eller holdbarhed.

Uld i verdensklasse
Holdbart, lækker og åndbart jakkesæt

Holdbar, lækker & åndbar

Vores jakkesæt starter fra SUPER 110’s. Vi sælger kun stof fra de bedste og mest anderkendte leverandører. Uanset dit behov har kan vi skræddersy det til dine behov.  

Det er komplekst at skabe et skræddersyet jakkesæt, og vi har mestret det over 15 år. 

detaljer

Det er detaljerne der gør et skræddersyet jakkesæt helt unik. Vi har mere end 30 forskellige detaljer som du kan vælge frit imellem.

Hvilket stof skal dit for være? Hvilke nogle knapper vil du have? Skal det være peak eller notch revers? Vil du have dit monogram i jakken?
Alt er inkluderet, prisen vil ikke ændrer sig på dit skræddersyede jakkesæt. 

MtM jakkesæt med sans for detaljen