fbpx

Stofkvalitet

Kvaliteten af skjorter bliver primært defineret efter bomuldsfibrenes længde. Den bomuld vi primært gør brug af er egyptisk bomuld, med sine lange fibre på >40 mm, hvilket giver grundlaget for en bedre, blødere og behageligere skjorte. Derudover er der en række faktorer der har en afgørende rolle for følelsen og looket af skjorten herunder vævning, efterbehandling, blanding, vægt mm. Vi har mere end 1500 metervarer, hvor vi har et stort udvalg af krølfrie skjorter.

Vi har for at gøre det simpelt opdelt vores skjorter i to kategorier. Uanset hvad du vælger koster skjorten 895,- inkl. alle detaljer – enkelt og nemt.

Prima

Egyptisk bomuld i fin vævning

I denne kvalitet kan du finde  skjorter hvor der er blevet brugt den eksklusive egyptiske bomuld sammen med en luksuriøs og avanceret dobbeltvundet vævning. Denne kombination af eksklusiv bomuld og avanceret vævning, giver dig den højeste kvalitet af skjorter som er holdbare, krølfrie, stryg-let, behagelige og åndbare.

Fast pris 895,-

Primu

Egyptisk bomuld med simpel vævning

I denne kvalitet kan du finde  skjorter hvor der er blevet brugt den eksklusive egyptiske bomuld sammen med en mindre avanceret enkeltvundet vævning. Her er typisk oxford, mønstrede og sateen skjorter. Denne kombination af eksklusiv bomuld og enkeltvundet vævning giver dig en høj kvalitets skjorte der er holdbar, behagelig og åndbar. 

Fast pris 895,-

Uld

 


I Black Dot Copenhagen går vi meget op i kvalitet og vil her beskrive hvorledes vi opfatter høj kvalitet for jakkesæt. Vi laver udelukkende skræddersyede jakkesæt efter metoden ”Bespoke” hvor alle dele i både jakke og bukser bliver håndsyet uden brug af lim eller clips. 

Metervaren er oftest ULD men vi laver også jakkesæt i Bomuld, typisk sommersæt der er meget luftige og lyse til sommeren. For at forstå kvalitet for jakkesæt er det udover fremstillingen vigtigt at forstå at metervaren skal være af en god til rigtig god kvalitet, for at jakkesættet holder og ser flot ud i mange år.

Black Dot Copenhagen benytter som udgangspunkt 100% uld i kvaliteten SUPER 120 fra anerkendte producenter, men har metervare i alle kategorier hele vejen op til SUPER 200.

I forhold til kvalitet er der mange der spørger os om man kan lave højkvalitets jakkesæt i SLIM og EXTRA SLIM. Det korte svar er JA, vi har udviklet en produktionsteknik og fundet de rette metervarer som tilsammen gør at man kan få den samme høje kvalitet som i klassiske jakkesæt.

Super 110's - 130's

Taylor & Littlewood|John Ford |Guabello 

I denne kvalitet finder du de bedste kvalitets arbejdsjakkesæt. Det er luksuriøs og avanceret twill vævning, der giver stoffet en naturlig elasticitet. Denne kombination af eksklusiv uld og avanceret vævning, giver dig den højeste kvalitet af jakkesæt som er holdbare, krølfrie og behagelige . 

PRIS FRA 5195,-

Super 130's - 160's

Valentino|Huddersfield|Zegna|Angelico

I denne kvalitet kan du finde de helt eksklusive jakkesæt, der egner sig bedst til festlige lejligheder og omsorgsfuldt brug. Deres fine vævninger og uld gør de får et eksklusivt udtryk. 

 

PRIS FRA 5995,-

Book en uforpligtende opmåling

  • Tidsbestilling:

  • Your Info